Gapahuk 51Tre fra dugnadsgjengen tar en rast. F.v. Knut, Arnfinn og Harald. Steinar var på taket og spikra bord.

Hyttevellet har, i samråd med grunneier Jostein Tromsnes, satt opp en gapahuk ved Svarttjønna inntil løypa mellom Stor-Tann og Høgåsen.  Gapahuken ble reist på dugnad nå i høstferien, og dugnadsgjengen har vært et nær fulltallig vel-styre, mens Arne Syverud har bistått med grunnarbeider og transport. Arne har også avgitt en god del egnete granlegger til formålet.

Noe arbeider med supplering, innredning med bord og benker og etablering av bålpanne gjenstår.
Hensikten med tiltaket er å legge til rette for attraktive turmål for dem med ekstra korte eller slitne bein.

Gapahuk 01     Gapahuk 3     Gapahuk 6

Vi har også fått tillatelse til å sette opp en tilsvarende gapahuk langs løypa fra Annorseter til Høgåsen og vil komme tilbake med opplysninger om eventuell dugnad, i det vi håper at flere enn styremedlemmene vil melde seg.  Styremedlemmene har denne gangen i stor grad skaffet til veie materialer uten store utlegg for hyttevellet. Bindemidler som «bindhaker» er egenhendig smidd av styreformannen osv. 

Bli med på neste dugnad

Vi oppfordrer andre som har tilgang på materialer eller utstyr eller har anledning til å delta i videre dugnadsarbeid om å ta kontakt:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.