Brøyting vinteren 2022-2023

Ny avtale med Morten Trøstaker for brøyting fram til hytter og seterhus vinteren 2022-2023

Vinteren står for døra og bestilling av brøyting gjøres ved innbetaling av kr 3.000,00 inkl. mva. til konto 2100.08.03909.

Avtalen med Morten åpner som kjent for prisregulering. Årsavgiften sto stille helt siden avtalen ble inngått og inntil i fjor. Prisen økes nå med 250 kroner inkl. mva. grunnet stor økning av bl. annet drivstoffutgifter. (Merknad: Dette tilsvarer en økning på 9% mens prisindeksen åpner for en økning på hele 16,7%)

Bestilling av brøyting skjer ved innbetaling til:
Morten Trøstaker,
Tann- Annorsetervegen 77
2634 Fåvang
Beløp: 3.000,00 kr.
Konto: 2100.08.03909

Innbetalingen må merkes «Brøyting + den aktuelle hytteadressen».

Betaling av brøyting kan også gjøres på Vipps.

Spesielle opplysninger eller ønsker sendes på e-post til: troestak@online.no

Husk å sette opp brøytestikker i god tid før første snøfall helt fra bygdeveien og fram så langt dere ønsker at det brøytes. Stikkene må trekkes godt ut i veikanten slik at de ikke forsvinner i fresen. (Benytt primært bambusstikker med refleks. Plaststikkene knekker lett når det er kaldt og plastbitene spres ut i naturen.)

Bruk brøyteappen og gi beskjed i rimelig tid når du skal på hytta

De som ikke har lastet ned brøyteappen fra «Hyttetjenester» bes gjøre det og oppfordres til å benytte den når brøyting ønskes.

Det er viktig at Morten får beskjed i rimelig tid hvis det er meldt om eller er fare for snøfall. Følg med på værmeldingen. Avtalen vår med Morten tilsier ikke at stikk-veiene vil være nybrøytet til enhver tid.

Morten kan nås på mobil 950 88 451 og e-post <troestak@online.no>

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*